פרגיות בטריאקי במחבת, משרים אותן לפני הצלייה במשרה למשך מספר שעות ואז צולים אותן לשלמות.

רכיבים
הוראות הכנה
מוסיפים לקערה את רכיבי המשרה ומערבבים.
מנקים ומייבשים את הפרגיות בעזרת מגבות נייר (אין צורך לשטוף). נפתרים מעודפי שומן, ומשאריות של סחוס או עצמות. חותכים כל נתח לשני חלקים שווים.
מכניסים את נתחי הפרגיות לקערה ועוטפים אותם בתערובת המשרה. מכסים את הכלי ומניחים במקרר לשהות של בין שעה אחת לארבע שעות.
מחממים מחבת על חום בינוני במשך 2-3 דקות. מניחים את נתחי העוף במחבת על הצד עם העור (כשהצד של העור בא במגע עם המחבת). את המשרה הנותר בקערה שומרים.
מטגנים במשך 6 דקות. הופכים צד ומטגנים במשך 6 דקות נוספות.
בעזרת כף מורחים מחצית ממשרה הטריאקי הנותר בקערה על נתחי הפרגיות. כמו כן מפזרים על העוף מחצית מכמות הסומסום ומטגנים כדקה נוספת.
כעבור דקה, הופכים את העוף, מורחים מצדו השני את שארית המשרה והסומסום, מטגנים כדקה נוספת והעוף כבר אמור להיות מוכן. אפשר לוודא מוכנות על ידי ביצוע חתך קטן בצד עבה של הנתח ובדיקה שהעוף אכן אפוי לגמרי.
מפזרים מעל הפרגיות בטריאקי בצל ירוק, וזולפים מעליהן שמן סומסום. מגישים עם אורז לבן. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מוסיפים לקערה את רכיבי המשרה ומערבבים.
מנקים ומייבשים את הפרגיות בעזרת מגבות נייר (אין צורך לשטוף). נפתרים מעודפי שומן, ומשאריות של סחוס או עצמות. חותכים כל נתח לשני חלקים שווים.
מכניסים את נתחי הפרגיות לקערה ועוטפים אותם בתערובת המשרה. מכסים את הכלי ומניחים במקרר לשהות של בין שעה אחת לארבע שעות.
מחממים מחבת על חום בינוני במשך 2-3 דקות. מניחים את נתחי העוף במחבת על הצד עם העור (כשהצד של העור בא במגע עם המחבת). את המשרה הנותר בקערה שומרים.
מטגנים במשך 6 דקות. הופכים צד ומטגנים במשך 6 דקות נוספות.
בעזרת כף מורחים מחצית ממשרה הטריאקי הנותר בקערה על נתחי הפרגיות. כמו כן מפזרים על העוף מחצית מכמות הסומסום ומטגנים כדקה נוספת.
כעבור דקה, הופכים את העוף, מורחים מצדו השני את שארית המשרה והסומסום, מטגנים כדקה נוספת והעוף כבר אמור להיות מוכן. אפשר לוודא מוכנות על ידי ביצוע חתך קטן בצד עבה של הנתח ובדיקה שהעוף אכן אפוי לגמרי.
מפזרים מעל הפרגיות בטריאקי בצל ירוק, וזולפים מעליהן שמן סומסום. מגישים עם אורז לבן. בתיאבון 😋