פשטידת קישואים פשוטה להכנה ומאוד מספקת.
הכנה15 דקות בישול30 דקות סך הכול45 דקות
רכיבים
1 קילוגרם קישואיםפרוסים דק
להכנת התערובת
3 ביציםטרופות היטב
2 כפות מיונז
2 כפות קמח תופח
1 כף אבקת מרק פטריות
1 צרור שמירקצוץ
הוראות הכנה
1
מניחים את הקישואים הפרוסים בתבנית פשטידה משומנת.
2
שופכים מעל את התערובת ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כ- 30-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה, והקישואים רכים.
הערות
אפשר גם להכין בסיס לפשטידה מ- "בצק 1,2,3" (1 חבילת קמח תופח 500 גרם, 1 חבילת מרגרינה או חמאה 200 גרם, 1 מיכל אשל או לבן.) כמו הבסיס במתכון פשטידת הפטריות.
מצרכים
1 קילוגרם קישואיםפרוסים דק
להכנת התערובת
3 ביציםטרופות היטב
2 כפות מיונז
2 כפות קמח תופח
1 כף אבקת מרק פטריות
1 צרור שמירקצוץ
הוראות הכנה
1
מניחים את הקישואים הפרוסים בתבנית פשטידה משומנת.
2
שופכים מעל את התערובת ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כ- 30-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה, והקישואים רכים.