צ'יפס בטטה אפוי בתנור, מתכון מהיר שקל מאוד להכין. בריא וטעים.

רכיבים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לקערה את אצבעות הבטטה. מפזרים מעל את עמילן התירס והמלח ומערבבים.
מסדרים את אצבעות הבטטה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. זולפים מעל את שמן הזית.
אופים כ-20 דקות.
כעבור 20 דקות הופכים את הבטטות וממשיכים באפייה של כ-15 עד 20 דקות נוספות, עד שהצ'יפס מזהיב.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל פפריקה ואורגנו. בתיאבון!
רטבים ומטבלים משלימים
מצרכים
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לקערה את אצבעות הבטטה. מפזרים מעל את עמילן התירס והמלח ומערבבים.
מסדרים את אצבעות הבטטה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. זולפים מעל את שמן הזית.
אופים כ-20 דקות.
כעבור 20 דקות הופכים את הבטטות וממשיכים באפייה של כ-15 עד 20 דקות נוספות, עד שהצ'יפס מזהיב.
מוציאים מהתנור ומפזרים מעל פפריקה ואורגנו. בתיאבון!