אפשרויות הדפסה:

צ’יפס בטטה אפוי

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול35 דקותסך הכול45 דקות

מתכון מהיר שקל להכין. בריא וטעים.

צ'יפס בטטה אפוי

 ½ קילוגרם בטטהמנוקה היטב, חתוכה לצ'יפסים בעובי סנטימטר (אין צורך לקלף)
 ½ כף עמילן תירס
 ½ כפית מלח
 1 כף שמן זית
תבלון אפשרי
 ½ כפית אורגנו
 ½ כפית פפריקה
1

מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס.

2

מוסיפים לקערה את אצבעות הבטטה. מפזרים מעל את עמילן התירס והמלח ומערבבים.

3

מסדרים את אצבעות הבטטה בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה. זולפים מעל את שמן הזית.

צ'יפס בטטה אפוי - לפני האפייה

4

אופים כ-20 דקות.

צ'יפס בטטה אפוי - אמצע הדרך

5

כעבור 20 דקות הופכים את הבטטות וממשיכים באפייה של כ-15 עד 20 דקות נוספות, עד שהצ'יפס מזהיב.

6

מוציאים מהתנור ומפזרים מעל פפריקה ואורגנו. בתיאבון!

צ'יפס בטטה אפוי

נתוני תזונה

מנות 0