קבב בולגרי (קבבצ'ה) שצולים על הגריל. בגרסה המקומית שלנו אין חזיר. כדי לשמר את העסיסיות של המנה משתמשים בשומן כבש. מומלץ להגיש ליד סלט ירקות טוב, סלט כרוב, מטבל חצילים, טחינה או מטבוחה. משלימים את המנה עם פיתה רכה או לחם טרי.
רכיבים
הוראות הכנה
בקערה גדולה מוסיפים את הבשר, השומן, מלח, פלפל וכמון, ואם יש אז גם צ'ובריצ'ה, ומערבבים.
מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים ולשים עם הידיים כ-10 דקות לפחות.
מכסים ומניחים לנוח בקירור ל-12 שעות.
יוצרים מהתערובת קבבים מוארכים (מעין נקניקיות) בקוטר 2 סנטימטר ובאורך 15 סנטימטר. עובדים עם ידיים משומנות כדי שלא יידבק.
לשמור בקירור עד חצי שעה לפני הצליה.
צולים על גריל פחמים. 2-3 דקות צליה לכול צד, סה"כ 5-6 דקות צלייה והקבבים מוכנים.
מצרכים
הוראות הכנה
בקערה גדולה מוסיפים את הבשר, השומן, מלח, פלפל וכמון, ואם יש אז גם צ'ובריצ'ה, ומערבבים.
מוסיפים את שאר הרכיבים, מערבבים ולשים עם הידיים כ-10 דקות לפחות.
מכסים ומניחים לנוח בקירור ל-12 שעות.
יוצרים מהתערובת קבבים מוארכים (מעין נקניקיות) בקוטר 2 סנטימטר ובאורך 15 סנטימטר. עובדים עם ידיים משומנות כדי שלא יידבק.
לשמור בקירור עד חצי שעה לפני הצליה.
צולים על גריל פחמים. 2-3 דקות צליה לכול צד, סה"כ 5-6 דקות צלייה והקבבים מוכנים.