שיפודי קבב טלה מזרח-תיכוני צלויים על האש, עשויים עם בשר כבש שמנוני, מעושבים ומתובלנים היטב.
רכיבים
הוראות הכנה
משרים את השיפודים במים לפחות כחצי שעה מראש.
מערבבים את כול הרכיבים (בשר, בצל, שום, עשבים, תבלינים) בקערה.
לשים את התערובת באופן יסודי כ- 10-15 דקות.
יוצרים מהתערובת כ-12 כדורים.
מכול כדור יוצרים מעין נקניק בקוטר 3 סנטימטר. מעבירים את השיפוד במרכז הנקניק, מהדקים היטב ומניחים על מגש.
משמנים את רשת הגריל. צולים את השיפודים על גריל הפחמים כ- 4-5 דקות מכול צד.
מגישים על פיתה חמה, עם ירק טרי, מטבל ואו סלט.
מצרכים
הוראות הכנה
משרים את השיפודים במים לפחות כחצי שעה מראש.
מערבבים את כול הרכיבים (בשר, בצל, שום, עשבים, תבלינים) בקערה.
לשים את התערובת באופן יסודי כ- 10-15 דקות.
יוצרים מהתערובת כ-12 כדורים.
מכול כדור יוצרים מעין נקניק בקוטר 3 סנטימטר. מעבירים את השיפוד במרכז הנקניק, מהדקים היטב ומניחים על מגש.
משמנים את רשת הגריל. צולים את השיפודים על גריל הפחמים כ- 4-5 דקות מכול צד.
מגישים על פיתה חמה, עם ירק טרי, מטבל ואו סלט.