קבב סוג'וק טורקי על בסיס מתכון של הנרי מה-YouTube (הסרטון של הנרי בתחתית המתכון). התוספת היחידה למתכון של הנרי היא שומן כבש, שהופך את הקבב הזה לעסיסי עוד יותר.
סוג'וק למעשה הוא סוג של נקניק בשר פיקנטי הנפוץ במזרח התיכון, במדינות הבלקן ובמרכז אסיה ("הסלאמי של הטורקים"). הרכיבים העיקריים בסוג'וק הם בשר טחון (עם תכולה של 20%-30% שומן), שום, פפריקה חריפה, כמון, פלפל, מלח ותבלינים נוספים. הנרי מה-YouTube אימץ את הרכיבים של הסוג'וק והמירם למתכון של קבב.
בסרטון הנרי משתמש בשיפודי חרב רחבים וצולה את הקבב על האש. אפשר במקום החרבות להשתמש בשיפודים רגילים או ליצור קציצות ולצלות אותן על רשת הגריל או בתנור.

רכיבים
הוראות הכנה
גוררים את הבצל בפומפיה, סוחטים ומסננים מנוזלים.
מעבירים את הבצל המגורר לקערה, מוסיפים את השום, הבשר, שומן הכבש וכל התבלינים.
מערבבים ולשים את התערובת היטב במשך 5 דקות. מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
יוצרים מהבשר צורת קבבים או קציצות. צולים על גריל שחומם מראש במשך 4-6 דקות כשמדי פעם הופכים את הקבבים, לצלייה אחידה בשני הצדדים.
ליצירת קבבים על שיפודי חרבות מומלץ לצפות בהדרכה של הנרי בסרטון המופיע למטה.
בתיאבון 😋
הסרטון של הנרי
מצרכים
הוראות הכנה
גוררים את הבצל בפומפיה, סוחטים ומסננים מנוזלים.
מעבירים את הבצל המגורר לקערה, מוסיפים את השום, הבשר, שומן הכבש וכל התבלינים.
מערבבים ולשים את התערובת היטב במשך 5 דקות. מכסים ומעבירים למקרר לשעה.
יוצרים מהבשר צורת קבבים או קציצות. צולים על גריל שחומם מראש במשך 4-6 דקות כשמדי פעם הופכים את הקבבים, לצלייה אחידה בשני הצדדים.
ליצירת קבבים על שיפודי חרבות מומלץ לצפות בהדרכה של הנרי בסרטון המופיע למטה.
בתיאבון 😋