אפשרויות הדפסה:

קבב סוג’וק טורקי

מניב8 מנותהכנה20 דקותבישול5 דקותסך הכול25 דקות

קבב סוג'וק טורקי

 1 קילוגרם בשר בקרטרי, טחון, ביחס שומן/בשר 80/20
 100 גרם שומן כבשטחון או קצוץ דק דק
 1 בצלמגורר, סחוט מנוזלים
 3 שיני שוםכתושות
 1 כפית כמוןטחון
 1 כפית זרעי כוסברהטחונים
 1 כפית פלפל אנגליטחון
 ½ כפית מלח
 1 כפית פלפל שחור
 1 כפית אבקת צ'יליאו פפריקה חריפה
1

גוררים את הבצל בפומפיה, סוחטים ומסננים מנוזלים.

2

מעבירים את הבצל המגורר לקערה, מוסיפים את השום, הבשר, שומן הכבש וכל התבלינים.

3

מערבבים ולשים את התערובת היטב במשך 5 דקות. מכסים ומעבירים למקרר לשעה.

4

יוצרים מהבשר צורת קבבים או קציצות. צולים על גריל שחומם מראש במשך 4-6 דקות כשמדי פעם הופכים את הקבבים, לצלייה אחידה בשני הצדדים.

5

ליצירת קבבים על שיפודי חרבות מומלץ לצפות בהדרכה של הנרי בסרטון המופיע למטה.

קבב סוג'וק טורקי - הכנת השיפודים

6

בתיאבון 😋

קבב סוג'וק טורקי - בלאפה

נתוני תזונה

מנות 0