קדירת בשר עם תרד ושעועית לימה בבישול איטי, לארוחה בריאה וממלאת ליום יום.

רכיבים
הוראות הכנה
מייבשים את קוביות הבשר בעזרת מגבות נייר. ממליחים ומפלפלים, טובלים בקמח ומנערים כדי להפתר משאריות קמח.
מחממים בסיר לבישול ארוך (או בסיר לחץ) שמן, על חום בינוני-גבוה.
סוגרים את הבשר בשמן כמה דקות עד שהוא משחים. מוציאים מהסיר את קוביות הבשר ומניחים על צלחת (השמן נשאר בסיר.)
מכניסים לסיר את הבצל, הגזר והשום ומטגנים עד להשחמה והתרככות כ-5 דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים כוס מהציר (או המים) ובעזרת כף עץ או תרווד מגרדים את תחתית הסיר.
ממתינים שהנוזלים רותחים ומוסיפים את התרד. מרככים אותו באדים כדקה.
מוסיפים את השעועית, את העגבניות המרוסקות, את התבלינים ומערבבים.
מחזירים את קוביות הבשר ומערבבים.
מוסיפים את הציר (או המים.)
מכסים את הסיר, מביאים את התבשיל לרתיחה ומבשלים על חום נמוך כשעתיים ורבע (כ-50 דקות בסיר לחץ), עד שהבשר רך מאוד.
מגישים עם לחם טרי, יחד עם טחינה או ממרח חרדל. בתיאבון 😘
מצרכים
הוראות הכנה
מייבשים את קוביות הבשר בעזרת מגבות נייר. ממליחים ומפלפלים, טובלים בקמח ומנערים כדי להפתר משאריות קמח.
מחממים בסיר לבישול ארוך (או בסיר לחץ) שמן, על חום בינוני-גבוה.
סוגרים את הבשר בשמן כמה דקות עד שהוא משחים. מוציאים מהסיר את קוביות הבשר ומניחים על צלחת (השמן נשאר בסיר.)
מכניסים לסיר את הבצל, הגזר והשום ומטגנים עד להשחמה והתרככות כ-5 דקות. מדי פעם מערבבים.
מוסיפים כוס מהציר (או המים) ובעזרת כף עץ או תרווד מגרדים את תחתית הסיר.
ממתינים שהנוזלים רותחים ומוסיפים את התרד. מרככים אותו באדים כדקה.
מוסיפים את השעועית, את העגבניות המרוסקות, את התבלינים ומערבבים.
מחזירים את קוביות הבשר ומערבבים.
מוסיפים את הציר (או המים.)
מכסים את הסיר, מביאים את התבשיל לרתיחה ומבשלים על חום נמוך כשעתיים ורבע (כ-50 דקות בסיר לחץ), עד שהבשר רך מאוד.
מגישים עם לחם טרי, יחד עם טחינה או ממרח חרדל. בתיאבון 😘