אפשרויות הדפסה:

רוטב איטלקי קרמי לסלט

מניב4 מנותהכנה5 דקותסך הכול5 דקות

רוטב איטלקי קרמי לסלט

 2 כפות חומץ יין לבןאו חומץ תפוח
 1 כף לימוןסחוט
 2 כפות שמן זית
 3 כפות מיונז
 1 כפית דבש
 1 שן שוםכתוש
 ¼ כפית אורגנוטרי קצוץ, או פתיתים מיובשים
 ¼ כפית בזיליקוםטרי קצוץ, או פתיתים מיובשים
 ¼ כפית טימיןטרי קצוץ, או פתיתים מיובשים
 ¼ כפית פטרוזיליהטרי קצוץ, או פתיתים מיובשים
 ½ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
להגשה
 2 כפות פרמז'ן
1

מוסיפים את כול הרכיבים (מלבד הפרמז'ן) לצנצנת ומנערים טוב טוב.

2

במידה והרוטב סמיך מדי מוסיפים כפית (או שתיים) של מים, ומנערים שוב.

3

בודקים טעמים ומשפרים.

4

זולפים את הרוטב על סלט טרי. מפזרים מעל הרוטב והסלט פתיתי פרמז'ן. בתיאבון!

נתוני תזונה

מנות 0