רוטב חרדל ודבש לסלט. מוקרם, מתקתק ומעקצץ. ניתן להכין כמות מראש, ולשמור במקרר שבועיים לשימוש בעת הצורך.

הכנה5 דקות סך הכול5 דקות
רכיבים
1 ½ כפות דבש
1 ½ כפות חרדל דיז'ון
2 כפות חומץ תפוח
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
1
מכניסים את כול הרכיבים לצנצנת ומנערים חזק חזק.
2
טועמים, משפרים טעמים, והרוטב מוכן.
3
אפשר להחזיק בצנצנת אטומה במקרר שבועיים. בתיאבון!
מצרכים
1 ½ כפות דבש
1 ½ כפות חרדל דיז'ון
2 כפות חומץ תפוח
4 כפות שמן זית
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
1
מכניסים את כול הרכיבים לצנצנת ומנערים חזק חזק.
2
טועמים, משפרים טעמים, והרוטב מוכן.
3
אפשר להחזיק בצנצנת אטומה במקרר שבועיים. בתיאבון!