רוטב קיסר לסלט, בהכנה ביתית במעבד המזון. מתאים לסלט קיסר ולסלטים טריים של עלים ירוקים.
רכיבים
הוראות הכנה
מוסיפים את כול הרכיבים מלבד השמנים וגבינת הפרמז'ן למעבד המזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
בזמן שמעבד המזון עובד במהירות נמוכה, זולפים פנימה את השמנים לאט ובהדרגה, כפית אחרי כפית, טיפה אחר טיפה. באופן זה נוצר תחליב (אמולסיה) של השמן עם הנוזלים של הרוטב. נוצר רוטב סמיך ובמרקם קרמי.
מפסיקים את פעולת מעבד המזון. מוסיפים את גבינת הפרמז'ן. מעבדים את הרוטב יחד עם גבינת הפרמז'ן בכמה פעימות קצרות.
מעבירים לצנצנת ושומרים עד שבועיים במקרר. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מוסיפים את כול הרכיבים מלבד השמנים וגבינת הפרמז'ן למעבד המזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
בזמן שמעבד המזון עובד במהירות נמוכה, זולפים פנימה את השמנים לאט ובהדרגה, כפית אחרי כפית, טיפה אחר טיפה. באופן זה נוצר תחליב (אמולסיה) של השמן עם הנוזלים של הרוטב. נוצר רוטב סמיך ובמרקם קרמי.
מפסיקים את פעולת מעבד המזון. מוסיפים את גבינת הפרמז'ן. מעבדים את הרוטב יחד עם גבינת הפרמז'ן בכמה פעימות קצרות.
מעבירים לצנצנת ושומרים עד שבועיים במקרר. בתיאבון 😋