מתכון רוטב ראנץ' מיוגורט יווני, הרוטב האהוב ביותר בארצות הברית, בגרסה נטולת מיונז, הכוללת יוגורט יווני ושמנת חמוצה.
[לגרסה קלאסית של רוטב ראנץ']
הכנה5 דקות סך הכול5 דקות
רכיבים
150 גרם יוגורט יווני
2 כפות שמנת חמוצה
1 כף חומץ בן יין לבן
½ כפית חרדל דיז'ון
½ כפית פטרוזיליהקצוצה
½ כפית שמירקצוץ
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
1
מוסיפים את כול הרכיבים לקערה וטורפים היטב בעזרת מטרף ידני. טועמים ומשפרים טעמים.
2
מעבירים לצנצנת אטומה. הרוטב ישמר עד יומיים במקרר.
3
מגישים למשל על סלט חסה, לצד מקלות גזר או סלרי, או עם צ'יפס. בתיאבון!
מצרכים
150 גרם יוגורט יווני
2 כפות שמנת חמוצה
1 כף חומץ בן יין לבן
½ כפית חרדל דיז'ון
½ כפית פטרוזיליהקצוצה
½ כפית שמירקצוץ
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
1
מוסיפים את כול הרכיבים לקערה וטורפים היטב בעזרת מטרף ידני. טועמים ומשפרים טעמים.
2
מעבירים לצנצנת אטומה. הרוטב ישמר עד יומיים במקרר.
3
מגישים למשל על סלט חסה, לצד מקלות גזר או סלרי, או עם צ'יפס. בתיאבון!