רוטב רוזה של עגבניות עם שמנת, מתאים לפסטות בכול הצורות, ארוכות, קצרות, לכיסונים של פסטה (רביולי, טורטליני) ולניוקי.
רכיבים
הוראות הכנה
על חום בינוני מחממים במחבת את השמן והחמאה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל ושום ומטגנים 3-4 דקות עד שמתרכך.
מוסיפים יין לבן או וודקה ומאדים כ- 2-3 דקות עד שמצטמצם לכדי חצי
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, הסוכר, המלח והפלפל. מבשלים כ-7-10 דקות. מדי פעם בוחשים.
לקראת סיום, מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת והפרמז'ן, בוחשים עד שהרוטב מתעבה ומתחיל לבעבע ומסירים מהאש.
בוזקים את הרוטב החם על מנה חמה של פסטה או ניוקי. מפזרים מעל פרמז'ן. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
על חום בינוני מחממים במחבת את השמן והחמאה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים בצל ושום ומטגנים 3-4 דקות עד שמתרכך.
מוסיפים יין לבן או וודקה ומאדים כ- 2-3 דקות עד שמצטמצם לכדי חצי
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, הסוכר, המלח והפלפל. מבשלים כ-7-10 דקות. מדי פעם בוחשים.
לקראת סיום, מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת והפרמז'ן, בוחשים עד שהרוטב מתעבה ומתחיל לבעבע ומסירים מהאש.
בוזקים את הרוטב החם על מנה חמה של פסטה או ניוקי. מפזרים מעל פרמז'ן. בתיאבון 😋