משקה שייק מלון בננה ויוגורט. ממלא. מספק רעננות ואנרגיה ליום קייצי.

הכנה10 דקות סך הכול10 דקות
רכיבים
1 כוס מלוןקלוף, חתוך לקוביות
1 כוס בננהקלופה, חתוכה לקוביות
150 גרם יוגורטאו חלב אורז (למתכון טבעוני כשר פרווה)
½ כוס קרח
¼ כפית קינמוןטחון
תוספות וגיוונים אפשריים
1 מנגוקלוף וחתוך לקוביות
1 כפית דבשאו סירופ מייפל
2 כפות אגוזי מלךאו פקאן
2 תמריםמגולענים
הוראות הכנה
1
מוסיפים את כל הרכיבים לבלנדר.
2
מעבדים כדקה או שתיים עד לקבלת משקה חלק.
3
טועמים ומשפרים לפי הצורך. מוסיפים חלב (או חלב אורזשקדיםסויה) למשקה דליל יותר. מוסיפים קרח למשקה צונן יותר. מוסיפים קצת דבש או מייפל להמתקה. לבריאות ולרוויה 😋
מצרכים
1 כוס מלוןקלוף, חתוך לקוביות
1 כוס בננהקלופה, חתוכה לקוביות
150 גרם יוגורטאו חלב אורז (למתכון טבעוני כשר פרווה)
½ כוס קרח
¼ כפית קינמוןטחון
תוספות וגיוונים אפשריים
1 מנגוקלוף וחתוך לקוביות
1 כפית דבשאו סירופ מייפל
2 כפות אגוזי מלךאו פקאן
2 תמריםמגולענים
הוראות הכנה
1
מוסיפים את כל הרכיבים לבלנדר.
2
מעבדים כדקה או שתיים עד לקבלת משקה חלק.
3
טועמים ומשפרים לפי הצורך. מוסיפים חלב (או חלב אורזשקדיםסויה) למשקה דליל יותר. מוסיפים קרח למשקה צונן יותר. מוסיפים קצת דבש או מייפל להמתקה. לבריאות ולרוויה 😋