שיפודי דגים על האש (סלמון או טונה.) פשוט מתבלים וצולים. מגישים עם מטבל יוגורט.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את חומרי המשרה.
מוסיפים את קוביות הדג, מערבבים עם המשרה, מכסים ומניחים לנוח במקרר כ-20 דקות.
משחילים את קוביות הדג על שיפודים.
צולים את השיפודים על האש עד שהם מוכנים, בערך כדקה צליה לכול אחד מארבעת הצדדים.
מכינים מטבל לדגים. מערבבים בצלוחית שני שליש מכמות השמיר הקצוץ עם היוגורט ומיץ הלימון.
מפזרים את השמיר הקצוץ הנותר על השיפודים.
מגישים עם מטבל היוגורט.
הערות
- חשוב בצליה להשגיח שלא ליבש או לשרוף את הדג
- אם מדובר בטונה הצליה קצרה יותר, יש רק לצרוב מכול צד ולהוציא מהמנגל
- במקום מטבל היוגורט אפשר להגיש עם צזיקי
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים בקערה את חומרי המשרה.
מוסיפים את קוביות הדג, מערבבים עם המשרה, מכסים ומניחים לנוח במקרר כ-20 דקות.
משחילים את קוביות הדג על שיפודים.
צולים את השיפודים על האש עד שהם מוכנים, בערך כדקה צליה לכול אחד מארבעת הצדדים.
מכינים מטבל לדגים. מערבבים בצלוחית שני שליש מכמות השמיר הקצוץ עם היוגורט ומיץ הלימון.
מפזרים את השמיר הקצוץ הנותר על השיפודים.
מגישים עם מטבל היוגורט.