שיפודי סלמון ברוטב אסייתי. קוביות של סלמון אותן צולים על האש אחרי השרייה לזמן קצר במרינדה עם טעמים אסייתים.
רכיבים
הוראות הכנה
מנקים את הסלמון ומייבשים בעזרת מגבת נייר. חותכים את הדג לקוביות בגודל שניים וחצי סנטימטר בערך.
בקערה מערבבים את כול חומרי המשרה. מוסיפים את קוביות הדג ומערבבים. מניחים בקירור לכשלושים דקות.
אם משתמשים בשיפודי עץ משרים אותם במים כשלושים דקות לפני הצלייה.
לקראת הצלייה משפדים את הדגים. שומרים בקערה את שארית המשרה.
צולים את שיפודי הדגים על גריל חם. כעבור דקה מסובבים את השיפודים.
בעזרת מברשת מורחים על הצד שכבר נצלה את מה שנשאר המשרה.
חוזרים על הפעולה חמש-שש פעמים (סה"כ שש-שבע דקות צלייה) והשיפודים מוכנים להגשה.
להגשה מפזרים מעל קצת סומסום. מגישים עם אורז לבן. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מנקים את הסלמון ומייבשים בעזרת מגבת נייר. חותכים את הדג לקוביות בגודל שניים וחצי סנטימטר בערך.
בקערה מערבבים את כול חומרי המשרה. מוסיפים את קוביות הדג ומערבבים. מניחים בקירור לכשלושים דקות.
אם משתמשים בשיפודי עץ משרים אותם במים כשלושים דקות לפני הצלייה.
לקראת הצלייה משפדים את הדגים. שומרים בקערה את שארית המשרה.
צולים את שיפודי הדגים על גריל חם. כעבור דקה מסובבים את השיפודים.
בעזרת מברשת מורחים על הצד שכבר נצלה את מה שנשאר המשרה.
חוזרים על הפעולה חמש-שש פעמים (סה"כ שש-שבע דקות צלייה) והשיפודים מוכנים להגשה.
להגשה מפזרים מעל קצת סומסום. מגישים עם אורז לבן. בתיאבון 😋