שיפודי שישקבב בשר על האש. מתכון של קוביות בשר אנטריקוט או סינטה, מושרות בתחמיץ, ואחר-כך מושחלות יחד עם ירקות על שיפודים, אותם צולים על המנגל.
רכיבים
הוראות הכנה
מערבבים את חומרי המשרה בקערה. מוסיפים את הבשר, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעה.
לקראת הצלייה מכינים את השיפודים - משחילים את קוביות הבשר והירקות לסירוגין.
צולים על גריל חם כ- 2-3 דקות מכול אחד מארבעה הצדדים של קוביות הבשר, סה"כ 10-12 דקות צלייה.
זורים קצת מלח גס ופטרוזיליה קצוצה קטן ומגישים. בתיאבון!
הערות
- אפשר גם להחליף את הירקות או לשלב עם ירקות שונים כמו פטריות, קישואים, עגבניות שרי.
מצרכים
הוראות הכנה
מערבבים את חומרי המשרה בקערה. מוסיפים את הבשר, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעה.
לקראת הצלייה מכינים את השיפודים - משחילים את קוביות הבשר והירקות לסירוגין.
צולים על גריל חם כ- 2-3 דקות מכול אחד מארבעה הצדדים של קוביות הבשר, סה"כ 10-12 דקות צלייה.
זורים קצת מלח גס ופטרוזיליה קצוצה קטן ומגישים. בתיאבון!