שיפודי שרימפס על המנגל מזוגגים בתערובת מתוקה-חריפה המשלימה את הטעם העדין הטבעי של השרימפס.
רכיבים
הוראות הכנה
שוטפים ומיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר. מוסיפים את השרימפסים לקערה ומצפים אותם בשמן. זורים עליהם אורגנו, מלח ופלפל.
משחילים את השרימפסים על שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ יש להשרות את השיפודים במים כחצי שעה מראש.
מערבבים את רכיבי תערובת הזיגוג בקערה ומניחים בצד.
צולים על גריל חם מאוד. משך הצלייה הכולל הוא כשבע-שמונה דקות, כאשר מדי פעם הופכים את השיפודים.
כדקה לקראת סיום הצלייה, בעזרת מברשת, מושחים את השרימפסים בתערובת הזיגוג משני הצדדים.
ממשיכים בצלייה של כחצי דקה מכל צד ומגישים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
שוטפים ומיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר. מוסיפים את השרימפסים לקערה ומצפים אותם בשמן. זורים עליהם אורגנו, מלח ופלפל.
משחילים את השרימפסים על שיפודים. אם משתמשים בשיפודי עץ יש להשרות את השיפודים במים כחצי שעה מראש.
מערבבים את רכיבי תערובת הזיגוג בקערה ומניחים בצד.
צולים על גריל חם מאוד. משך הצלייה הכולל הוא כשבע-שמונה דקות, כאשר מדי פעם הופכים את השיפודים.
כדקה לקראת סיום הצלייה, בעזרת מברשת, מושחים את השרימפסים בתערובת הזיגוג משני הצדדים.
ממשיכים בצלייה של כחצי דקה מכל צד ומגישים. בתיאבון 😋