שרימפס על הפלנצ'ה, מתכון בו תחילה מצפים את השרימפסים (חסילונים) בתבלון עדין ואז צולים אותם על מחבת הגריל הלוהטת תוך זמן קצר.
רכיבים
הוראות הכנה
שוטפים את השרימפס. מיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר.
מפזרים על השרימפס קמצוץ של מלח ופלפל שחור. כמו כן מפזרים מעל את המיורן והפפריקות. זולפים מעל את שמן הזית ומערבבים כדי שהתבלון והשמן יעטפו את השרימפס מכל הצדדים.
מחממים את מחבת הפלנצ'ה על חום גבוה במשך חמש דקות. מניחים את השרימפס על המחבת הלוהטת. צולים צד אחד במשך שלוש דקות. הופכים וצולים צד שני כשתי דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. מגישים גם עם פלחי לימון. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
שוטפים את השרימפס. מיבשים את השרימפס בעזרת מגבות נייר.
מפזרים על השרימפס קמצוץ של מלח ופלפל שחור. כמו כן מפזרים מעל את המיורן והפפריקות. זולפים מעל את שמן הזית ומערבבים כדי שהתבלון והשמן יעטפו את השרימפס מכל הצדדים.
מחממים את מחבת הפלנצ'ה על חום גבוה במשך חמש דקות. מניחים את השרימפס על המחבת הלוהטת. צולים צד אחד במשך שלוש דקות. הופכים וצולים צד שני כשתי דקות נוספות.
להגשה מפזרים מעל קצת פטרוזיליה קצוצה. מגישים גם עם פלחי לימון. בתיאבון 😋