תבלין בהרט בהכנה ביתית לשימוש בתבשילי בשר, עוף, דגים, קובה ועוד. משמעות המילה בהרט בערבית היא 'תבלינים'. הבהרט היא תערובת תבלינים הנפוצה בשימוש במטבח הערבי, המזרח תיכוני. יש גרסאות רבות לבהרט, שבבסיסן בדרך כלל מצויים פלפל שחור, פלפל אנגלי, ציפורן, קינמון, וכמו כן, אגוז מוסקט והל. תערובת הבהרט המוצעת במתכון זה מכילה מרכיבים אלו ועוד. השתמשו ברכיבים ובכמויות המוצעות במתכון, או ערכו שינויים לפי טעמכם, נסיונכם והעדפתכם. כל עוד אתם משתמשים ברוב הרכיבים שבמתכון מובטח לכם תבלין בהרט טעים ומיוחד.
רכיבים
הוראות הכנה
טוחנים את כל הרכיבים בעזרת מכתש ועלי או עם מטחנת תבלינים (או מטחנת קפה).
שומרים בכלי אטום במקום קר ויבש (אפשר במקרר) למספר שבועות.
בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
טוחנים את כל הרכיבים בעזרת מכתש ועלי או עם מטחנת תבלינים (או מטחנת קפה).
שומרים בכלי אטום במקום קר ויבש (אפשר במקרר) למספר שבועות.
בתיאבון 😋