תבשיל כרישה עם בשר טורקי (Kıymalı Pırasa) בהכנה מהירה.
רכיבים
הוראות הכנה
שוטפים את הכרישה, נפתרים מהעלים, מהשורשים ומשכבה חיצונית.
חותכים את הכרישה לשני חצאים לאורכה וכול חצי בחיתוך גס לחתיכות בגודל שני סנטימטר.
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הכרישה עד להשחמה כחמש דקות.
מוסיפים את הבשר, מערבבים ומטגנים שתיים-שלוש דקות נוספות.
מוסיפים את הרסק, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים גזר, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים אורז ומלח ומערבבים.
מוסיפים מספיק מים חמים לכיסוי התערובת. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כעשרים וחמש דקות.
אחרי הבישול משאירים מכוסה כחמש דקות. מגישים חם. בתיאבון!
מצרכים
הוראות הכנה
שוטפים את הכרישה, נפתרים מהעלים, מהשורשים ומשכבה חיצונית.
חותכים את הכרישה לשני חצאים לאורכה וכול חצי בחיתוך גס לחתיכות בגודל שני סנטימטר.
מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את הכרישה עד להשחמה כחמש דקות.
מוסיפים את הבשר, מערבבים ומטגנים שתיים-שלוש דקות נוספות.
מוסיפים את הרסק, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים גזר, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
מוסיפים אורז ומלח ומערבבים.
מוסיפים מספיק מים חמים לכיסוי התערובת. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כעשרים וחמש דקות.
אחרי הבישול משאירים מכוסה כחמש דקות. מגישים חם. בתיאבון!