תערובת תבלין לעל האש מתאימה למגוון רחב של מנות ברביקיו גריל. אפשר להשתמש בה לעוף, לפרגיות על האש, לקבב, לקציצות, לכבד ולחלקי פנים אחרים, לדגים ולפירות ים, לירקות ולמנות טבעוניות שצולים במנגל, על מחבת או בתנור.
את הכמויות והרכיבים במתכון התבלין לעל האש הבסיסי ניתן כמובן לשנות ולהתאים לפי הטעם האישי.
רכיבים
הוראות הכנה
מוסיפים את כל הרכיבים לכלי הכתישה.
טוחנים את כל הרכיבים באמצעות מכתש ועלי או בעזרת מטחנת תבלינים (או מטחנת קפה).
ניתן לפזר את התבלין ישירות על הבשר או הירקות, או לערבב את התבלין עם שמן ולמרוח על הבשר או הירקות.
התערובת תשמר בכלי אטום במקום קר ויבש (אפשר במקרר) למספר שבועות \ חודשים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מוסיפים את כל הרכיבים לכלי הכתישה.
טוחנים את כל הרכיבים באמצעות מכתש ועלי או בעזרת מטחנת תבלינים (או מטחנת קפה).
ניתן לפזר את התבלין ישירות על הבשר או הירקות, או לערבב את התבלין עם שמן ולמרוח על הבשר או הירקות.
התערובת תשמר בכלי אטום במקום קר ויבש (אפשר במקרר) למספר שבועות \ חודשים. בתיאבון 😋