תערובת תבלין פילדלפיה בהכנה ביתית, בעלת טעם פיקנטי ומתקתק. התערובת מכילה פפריקות, זרעי חרדל וסלרי, בצל ושום מיובשים ועוד תבלינים ועשבי תיבול. חנויות תבלינים מייצרות גרסאות שונות של התערובת. בדומה לתערובת 'ראס אל חנות', לכל חנות תבלינים ההרכב הסודי שלה. לעתים אפשר למצוא את התבלין גם במרכולים. האפשרות הנוספת היא לקנות את הרכיבים ולהכין גרסה ביתית טרייה, על פי המתכון המוצא בדף זה.
תערובת תיבול פילדלפיה מתאימה למגוון רחב של תבשילי בשר, עוף, דגים, תפוחי אדמה וירקות. תבלין פילדלפיה עובד טוב במיוחד עם תפוחי אדמה אפויים בתנור, שניצל, פרגיות ונתחי בשר צלויים בתנור.
תבלין פילדלפיה – מתכונים
מתכון לעוף עם תבלין פילדלפיה
מתכון לפילה דג אפוי בתנור עם תפוחי אדמה ותערובת תבלין פילדלפיה
רכיבים
הוראות הכנה
מניחים בצד ⅔ מכמות גרגרי החרדל. טוחנים את כל שאר הרכיבים במטחנת תבלינים (מטחנת קפה) או כותשים בעזרת מכתש ועלי.
מעבירים את התערובת הטחונה לכלי אחסון. מוסיפים את גרגרי החרדל השלמים ומערבבים.
התערובת מוכנה לשימוש בתבשילים. ניתן לשמור בכלי אטום במשך מספר חודשים. בתיאבון 😋
מצרכים
הוראות הכנה
מניחים בצד ⅔ מכמות גרגרי החרדל. טוחנים את כל שאר הרכיבים במטחנת תבלינים (מטחנת קפה) או כותשים בעזרת מכתש ועלי.
מעבירים את התערובת הטחונה לכלי אחסון. מוסיפים את גרגרי החרדל השלמים ומערבבים.
התערובת מוכנה לשימוש בתבשילים. ניתן לשמור בכלי אטום במשך מספר חודשים. בתיאבון 😋