אוזני המן שוקולד צ'יפס במילוי גבינה

לבצק
 250 גרם חמאה ללא מלחרכה, בטמפרטורת חדר
 1 כוס סוכר לבןאו סוכר קנים
 ½ כוס סוכר חום
 2 ביצהבטמפרטורת חדר
 2 כפות חלבאו חלב אורז
 2 כפיות תמצית וניל
 500 גרם קמח
  כפית אבקת אפייה
 ½ כפית מלח
 100 גרם שוקולד מרירקצוץ בסכין לקוביות קטנות
 100 גרם שוקולד חלבקצוץ בסכין לקוביות קטנות
למלית הגבינה
 200 גרם גבינת שמנת
 ½ ביצהטרופה
 ¼ כוס סוכר
 ½ כפית תמצית וניל
 2 כפות עמילן תירס

הכנת הבצק
1

מערבבים חמאה וסוכר בעזרת מיקסר, עד לקבלת עיסה אחידה.

2

תוך כדי המשך הערבול מוסיפים בהדרגה ביצים, חלב ותמצית וניל.

3

בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.

4

מוסיפים את התערובת היבשה בהדרגה לקערת המיקסר וממשיכים בערבול את לקבלת תערובת בצק אחידה.

5

הבצק שמתקבל יהיה רך מאוד בגלל החמאה הרכה. מכניסים למקרר לפחות לשעה כדי שיתקשה ויהיה אפשר לעבוד איתו.

הכנת מלית הגבינה
6

טורפים היטב גבינת שמנת איכותית עם סוכר. מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל וממשיכים עד לקבלת תערובת סמיכה.

7

אם התערובת שיוצאת נוזלית מדי, מוסיפים עמילן תירס לפי הצורך, ומערבלים עד לקבלת תערובת סמיכה יותר.

הכנת אוזני ההמן והאפייה
8

עובדים על משטח מקומח, עם מארוך מקומח. משטחים את הבצק בעזרת המארוך ליריעה בעובי חצי סנטימטר.

9

חותכים את הבצק לעיגולים בקוטר 80 סנטימטר. את העיגולים מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה. משטחים את שאריות הבצק וממשיכים ביצירת העיגולים.

10

במרכז כול עיגול מוזגים כפית ממלית הגבינה.

11

מקפלים צד אחד.

12

מקפלים צד שני.

13

מקפלים צד שלישי ליצירת משולש ומהדקים.

14

כשמסיימים ליצור את כול אוזני ההמן, מניחים את המגש במקפיא לרבע שעה.

15

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, כ-13 עד 15 דקות, עד שאוזני ההמן מתחילים להשחים.

16

כשאוזני ההמן שחומים הם מוכנים. מוציאים מהתנור ומניחים על השיש לכמה דקות להתקררות.

17

בתיאבון!