אפשרויות הדפסה:

אוסובוקו ביין אדום

מניב2 מנותהכנה20 דקותבישול2 שעותסך הכול2 שעות 20 דקות

אוסובוקו ביין אדום

 2 נתחים אוסובוקו עגלבמשקל 300-350 גרם לנתח
 4 כפות שמן זית
 4 כפות קמח
 מלח
 פלפל שחור
 1 בצלקצוץ
 1 מקל סלריחתוך לקוביות
 1 גזרקלוף, חתוך לקוביות
 1 שן שוםשלמה
 100 מיליליטר יין אדום יבש
 1 כוס ציר בקראו עוף
 1 ענף טימין
 1 עלה דפנה
 200 גרם עגבניותקלופות וחתוכות לקוביות, או מרוסקות מקופסא
לגרמולטה
 1 שן שוםכתושה
 1 כף פטרוזילייהקצוצה
 ½ לימוןביתי או אורגני, רק גרדת הקליפה
1

מכינים את הבשר. מנקים ומיבשים בעזרת נייר סופג. בעזרת מספריים או סכין שף יוצרים 3-4 חתכים קצרים במעטפת של הנתח. מטרת החתכים למנוע התקערות של הבשר בבישול.

אוסובוקו עגל אלה מילנזה - הכנת הבשר

2

מחממים חצי מכמות שמן הזית במחבת או בסיר רחב ונמוך שנועד לבישול ארוך.

3

ממליחים ומפלפלים את נתחי הבשר. טובלים אותם בקמח ומנערים משאריות קמח.

4

משחימים את הבשר כארבע דקות מכול צד. מסירים מהמחבת ומניחים על צלחת.

אוסובוקו עגל אלה מילנזה - צריבת הבשר

5

מוסיפים למחבת את שארית השמן. מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושן שום שלמה ומטגנים 5-7 דקות עד להשחמה. מדי פעם מערבבים.

6

מוזגים את היין למחבת ומגרדים את התחתית. מאדים יחד עם הירקות כ 2-3 דקות עד שהיין מצטמצם לכדי חצי מהכמות ההתחלתית.

7

מוסיפים את הציר, ענף הטימין, עלה הדפנה ואת הבשר ומעל הכול שופכים את העגבניות.

8

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.

אוסובוקו ביין אדום - מתבשל

9

חמש דקות לפני סיום הבישול מערבבים את רכיבי הגרמלוטה.

10

מפזרים את הגרמלוטה מעל התבשיל ומבשלים כחמש דקות נוספות לפני שמגישים. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0