קולפים את העגבניה. חוצים אותה, נפתרים מהגלעינים וקוצצים. את הגזר קולפים וגוררים בפומפייה.
מחממים סיר על להבה בינונית. מוסיפים את השמן. מוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים במשך 3-4 דקות.
מוסיפים את העגבנייה הקצוצה ובוחשים. מטגנים כשתי דקות.
מוסיפים את הגזר, הכורכום, הקינמון והפלפל ובוחשים. מטגנים כדקה.
מוסיפים את האורז, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים את הציר (או מים וקוביית מרק). מוסיפים מלח. בוחשים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר. מנמיכים להבה. מבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. מכבים להבה אך לא פותחים את המכסה במשך 5 דקות נוספות. בתיאבון 😋
מנות 0