אפשרויות הדפסה:

אורז עם כבש וצנובר

מניב8 מנותהכנה15 דקותבישול45 דקותסך הכול1 שעה

מתאים להגיש עם טחינה ליד

אורז עם כבש וצנובר

 300 גרם כבשטחון גס
 2 כוסות אורז
 2 כפות שמן זית
 0.75 כוס צנוברים
לתבלון ...
 פלפל לבן
 מלח
 קינמון
 אגוז מוסקט
 ציפורן
1

בסיר מטגנים בצל קצוץ עד שמזהיב, מוסיפים את בשר הכבש הטחון ומשחימים עד שמשתנה צבעו והוא מפורר.

אורז עם כבש וצנובר - שלב הטיגון

2

מוסיפים תבלינים ביד נדיבה. ממשיכים לערבב ואז מוסיפים גם את האורז וממשיכים לערבב מעל לאש.

אורז עם כבש וצנובר - לקראת בישול

3

מכסים במים עד גובה הבשר והאורז ומוסיפים עוד 3 כוסות מים.

4

מביאים לידי רתיחה ואז מנמיכים את האש לאש הכי קטנה. מכסים היטב ומבשלים עוד 20 דקות.

5

בינתיים מזהיבים צנוברים בזהירות רבה (הם נשרפים מהר) בשמן זית וכאשר הם מתחילים להזהיב מורידים מהר מהאש.

6

לפני ההגשה מפזרים את הצנוברים על האורז המוכן.

אורז עם כבש וצנובר בסיר

נתוני תזונה

מנות 0