בסיר כבד, על חום בינוני, מטגנים את הבצל בחצי מכמות שמן הזית. מטגנים עד לשקיפות הבצל, כחמש דקות בערך.
מוסיפים את השום, מערבבים ומטגנים כחצי דקה.
מוסיפים לסיר את הכרוב והגזר ומערבבים היטב. נותנים לכרוב להתבשל כמה דקות עד שהוא מתרכך ומצטמק. תוך כדי הערבוב מוסיפים לסיר את שארית שמן הזית.
מוסיפים את האורז, את הפלפל ואת הפפריקה. מטגנים ומערבבים כדקה.
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניה. מטגנים ומערבבים כדקה.
מוסיפים את המים ואת המלח, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-25-30 דקות על אש נמוכה.
מסירים מאש ונותנים לתבשיל לנוח בסיר מכוסה כ-5 דקות.
להגשה סוחטים מעל לימון, זולפים שמן זית ומפזרים פטרוזיליה.
מנות 0