בסיר מחממים את שמן הזית והחמאה על להבה בינונית.
מטגנים את הבצל 3-4 דקות עד להתרככות שלו.
מוסיפים שום וטימין יבש, בוחשים ומטגנים כדקה.
מוסיפים פטריות, בוחשים ומטגנים 7-8 דקות.
מוסיפים אורז, שמיר, ציר (או מים) ומלח ובוחשים.
מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-15 דקות.
בוחשים עם כף ומוודאים שהאורז ספג אליו את כול הנוזלים והוא מוכן. אם נשארו נוזלים, מבשלים עוד כמה רגעים ובודקים שוב.
משאירים מכוסה לחמש דקות ומגישים. בתיאבון!
מנות 0