אפשרויות הדפסה:

אורז עם פלפלים צבעוניים

מניב6 מנותהכנה15 דקותבישול20 דקותסך הכול35 דקות

אורז עם פלפלים צבעוניים

 1 ½ כוסות אורז בסמטיאו אורז ארוך אחר
 2 כפות שמן צמחי
 1 בצלחצוי ופרוס לרצועות
 ½ פלפל ירוקפרוס לרצועות
 ½ פלפל אדוםפרוס לרצועות
 2 שיני שוםפרוסות
 1 כף פפריקה מתוקה
 1 כפית כורכום
 1 כף רסק עגבניות
 3 כוסות ציר מרקאו מים עם קוביית תיבול
 1 עלה דפנה
 1 ½ כפיות מלח
 ½ כפית פלפל שחור
תוספות אפשריות
 פלפל צ'ילי
 פטרוזילייהקצוצה
1

מחממים סיר אורז על חום בינוני-גבוה. מוסיפים את השמן. מטגנים את הבצל כ-3-4 דקות עד שמתחיל להיצרב.

2

מוסיפים את הפלפלים ואת השום. מטגנים עוד 3-4 דקות עד שגם הם נצרבים ומתרככים קצת. מדי פעם בוחשים.

אורז עם פלפלים צבעוניים - טיגון הפלפלים

3

מוסיפים פפריקה וכורכום ובוחשים. מטגנים כדקה.

4

מוסיפים רסק עגבניות ובוחשים.

5

מוסיפים את האורז ובוחשים. מטגנים כדקה.

6

מוסיפים ציר, עלה דפנה, מלח ופלפל. בוחשים ומגרדים בעזרת כף את תחתית הסיר.

7

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

8

מכבים את האש. משאירים את הסיר סגור עם המכסה כ-5 דקות לפני שפותחים ומגישים. בתיאבון 😋

אורז עם פלפלים צבעוניים - על צלחת עם סטייק פרגית

נתוני תזונה

מנות 0