אפשרויות הדפסה:

אורז פרסי עם פול ושמיר

מניב8 מנותהכנה10 דקותבישול25 דקותסך הכול35 דקות

אורז פרסי עם פול ושמיר

 2 כוסות אורז בסמטי לבןשהושרו כ-20 דקות במים קרים, נשטפו וסוננו
 1 בצלקצוץ דק
 2 שיני שוםכתוש
 1 כפית כורכוםשטוחה
 ¼ כפית כמון
 2 כפות שמן קנולה
 400 גרם פול ירוקטרי או קפוא
 1 כוס שמירקצוץ
 2 כפיות מלח
 3 ½ כוסות מים
1

מחממים בסיר את השמן ומטגנים בצל על חום בינוני כ-3-4 דקות עד לשקיפות.

2

מוסיפים שום, כורכום וכמון ומטגנים כדקה נוספת.

3

מוסיפים את האורז, הפול, השמיר והמלח ומערבבים.

4

מוסיפים מים, מערבבים ומביאים לרתיחה.

5

מבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות.

6

ממתינים 5 דקות לפני שפותחים את הסיר. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0