אצבעות עוף מטוגנות

 1 קילוגרם חזה עוףנקי ופרוס לרצועות
קימוח ראשוני
 4 כפות קמח
 1 קמצוץ מלח ופלפל
למשרה
 1 ביצה
 2 כפיות שוםכתוש
 2 כפיות חרדל
 2 כפות שמן
 2 כפיות רוטב סרירצ'האו רוטב צ'ילי
לציפוי
 6 כפות קמח
 6 כפות עמילן תירס
 2 כפיות פפריקה מתוקה
 1 קמצוץ מלח ופלפל

1

מערבבים קמח עם קמצוץ מלח ופלפל. מקמחים את רצועות העוף.

2

בקערה מערבבים ביצה, חרדל, שום, רוטב סרירצ'ה (או רוטב צ'ילי).

3

מכניסים את רצועות העוף למשרה, מערבבים ועוטפים אותן במשרה.

4

מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או ווק (בעומק 5 סנטימטר) לחום של 170 מעלות צלזיוס.

5

שמים לב! בסביבת שמן רותח מרחיקים ילדים ועובדים בשיא הזהירות!

6

מחליקים לתוך השמן הרותח כמה רצועות עוף ומטגנים 2-3 דקות עד שמזהיבות. עובדים בכמה מקבצים. בעזרת כף מסננת מוציאים את רצועות העוף המוכנות לצלחת, המרופדת עם נייר סופג, ועוברים לטיגון המקבץ הבא.

7

מגישים עם פרוסת לימון ו/או עם מטבל. בתיאבון!