אפשרויות הדפסה:

בצל אדום כבוש בחומץ

מניב6 מנותהכנה15 דקותבישוליום 1סך הכוליום 1 15 דקות

בצל אדום כבוש בחומץ

 3 בצל אדוםבגודל בינוני
 1 כוס חומץ תפוחיםאו חומץ בן יין לבן
 1 כף סוכר
 1 כוס מים
 2 כפיות מלח
תוספות אפשריות
 ½ כפית זרעי פלפל שחור
 1 פלפל צ'ילי ירוקפרוס
 טימין
1

מוסיפים לסיר קטן את החומץ, המים, הסוכר והמלח. מחממים ומביאים לסף רתיחה.

2

בזמן שהתחמיץ מתחמם מקלפים את הבצלים, חוצים אותם ופורסים לרצועות דקות.

בצל אדום כבוש בחומץ - פריסת הבצל

3

ממלאים קערה במים רותחים. מכניסים את פרוסות הבצל למים הרותחים ומשרים כדקה. מוציאים ומסננים.

בצל אדום כבוש בחומץ - השריית הבצל

4

מעבירים את פרוסות הבצלים לצנצנת מעוקרת. בשלב זה אפשר לפזר בין רצועות הבצל תוספות לטעם כמו זרעי פלפל שחור, טימין, צ'ילי ועוד.

5

כשהתחמיץ על סף רתיחה, וכהסוכר והמלח לגמרי התמוססו בו, מוזגים אותו לצנצנת עד כדי כיסוי הבצלים. משאירים מרווח של סנטימטר לפחות בין הנוזל לפתח הצנצנת.

בצל אדום כבוש בחומץ - תחילת כבישה

6

מניחים את הצנצנת ללא מכסה להתקררות בטמפרטורת החדר (אפשר להניח מגבת נייר מעל.) לאחר מכן אוטמים את הכלי ומכניסים למקרר.

7

הבצל מוכן לשימוש תוך 24 שעות. ניתן לשמור במקרר כשלושה-ארבעה שבועות. בתיאבון 😋

בצל אדום כבוש בחומץ - על פרוסה עם אבוקדו

נתוני תזונה

מנות 0