אפשרויות הדפסה:

בראוניז (חומיות)

מניב12 מנותהכנה30 דקותבישול40 דקותסך הכול1 שעה 10 דקות

בראוניז (חומיות)

לתערובת היבשה
 ¾ כוס קמח רב תכליתימנופה
  כוס קקאומנופה
 ½ כוס אבקת סוכרמנופה
 ½ כפית מלח
לתערובת הרטובה
 100 גרם חמאהרכה, בטמפרטורת חדר, חתוכה לקוביות או שמן צמחי (לבראוניז פרווה)
 1 כוס סוכר
 2 ביציםבטמפרטורת חדר
 1 כפית תמצית וניל
 2 כפות מים
להשלמת התערובת לבראוניז
 100 גרם שוקולד מריר מעולה
תוספת אפשרית
 50 גרם אגוזי לוזאו אגוזי מלך
1

מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים (או מצפים בנייר אפייה) תבנית בגודל 17x24 סניטמטר.

2

מערבבים חומרי התערובת היבשה בקערה ומניחים בצד.

3

חצי מהשוקולד גוררים בפומפיה לפתיתים. את החצי הנותר מהשוקולד קוצצים לקוביות קטנות בעזרת סכין.

בראוניז - שוקולד ואגוזים

4

מוסיפים קוביות חמאה לקערת מעבד המזון יחד עם הסוכר. מעבדים במשך דקה או שתיים.

5

מוסיפים את החומרים הרטובים בהדרגה, תוך כדי שמעבד המזון ממשיך לעבוד במהירות נמוכה.

6

תחילה מוסיפים את הביצים אחת אחר השנייה. לאחר מכן מוסיפים את תמצית הוניל. לאחר מכן מוסיפים את המים. מערבלים במהירות גבוהה כ-2 דקות לתערובת אוורירית אחידה. דוחפים מוצקים שנדבקים לדפנות קערת המעבד בעזרת לקקן.

7

ממשיכים לערבל את התערובת במהירות איטית. לתערובת הרטובה מוסיפים בהדרגה את התערובת היבשה (רבע כוס כל פעם.)

בראוניז - הכנת הבלילה

8

ממשיכים להקציף כדקה לתערובת אחידה.

בראוניז - הבלילה כמעט מוכנה

9

מוסיפים את השוקולד המגורר ואת שבבי השוקולד לתערובת (אפשר גם להוסיף אגוזים). מערבבים על ידי קיפול התערובת.

בראוניז - הבלילה

10

מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת. משטחים בעזרת לקקן.

בראוניז - מוכנות לאפייה

11

אופים ב-180 מעלות במשך 40 דקות עד שקיסם יוצא כמעט יבש כאשר תוקעים אותו בעוגה.

12

מוציאים מהתנור ומאפשרים לבראוניז להתקרר לגמרי בתבנית במשך שעה.

בראוניז - אחרי אפייה

13

חותכים לריבועים ונהנים. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0