גוואקמולי

 2 אבוקדוטרי ובשל
 1 עגבניהללא החרצנים, חתוכה לקוביות קטנות
 ½ בצל סגולקצוץ לקוביות קטנות
 1 פלפל צ'ילי ירוקללא הזרעים, קצוץ דק
 1 כף ליים סחוטאו לימון
 ½ כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
 1 כף כוסברה

1

מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג או כלי מעיכה.

2

מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים.

3

טועמים ומשפרים (מלח, פלפל...)

4

משתמשים כמטבל לנאצ'וז או בתור ממרח בטורטיות או בכריכים אחרים. בתיאבון 😋