אפשרויות הדפסה:

גונדי פרסי

מניב4 מנותהכנה15 דקותבישול45 דקותסך הכול1 שעה

מנת גונדי פרסי

לכופתאות הגונדי
 ½ קילוגרם חזה עוףטחון
 1 בצלמגורר בפומפיה
 ¾ כוס קמח חומוס
 1 כפית כורכום
 ½ כפית כמון
 1 כפית מלח
 ¼ כפית פלפל שחור
 ¼ כוס מים
 1 כף שמן צמחי
למרק עבור הגונדי
 1 ½ ליטר מרק עוף צח
 1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
 2 כפיות כורכום
 מלח ופלפל
1

מוסיפים את כל רכיבי כופתאות הגונדי לקערה גדולה.

מרק גונדי פרסי - רכיבי תערובת הכופתאות

2

מערבבים ומניחים במקרר לשעה לפחות.

מרק גונדי פרסי - תערובת הכופתאות

3

מחממים בסיר מרק עוף צח ומוסיפים לו כורכום, גרגרי חומוס, ומלח ופלפל לפי הטעם.

4

בכפות ידיים רטובות יוצרים כופתאות גדולות. מניחים אותן אחת אחרי השנייה בסיר המרק.

מרק גונדי פרסי - עיצוב הכופתאות

5

מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 45 דקות.

מרק גונדי פרסי

6

מגישים כמנת מרק חמה עם כופתאות הגונדי, או את הכופאות על גבי אורז לבן (משתמשים במרק כרוטב על האורז.) בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0