עובדים עם דג שלם טרי, שנוקה מקשקשים ומחלקי פנים. עוברים על הדג עם מגבת נייר ומוודאים שהוא נקי ויבש.
מניחים את הדג על צלחת, זולפים שמן זית בתוך הבטן של הדג ועל העור מסביב ומורחים באופן אחיד.
מפזרים על הדג את התבלינים, על העור ובתוך הבטן.
דוחפים לבטן 2-3 פרוסות לימון ואת עשבי התיבול.
צולים על גריל חם 5 דקות בצד אחד, הופכים וצולים כ-5 דקות נוספות את הצד השני (זמן הצליה הזה מתאים לדג בגודל בינוני כמו הדניס שבתמונה, ומשתנה בהתאם לגודל הדג.)
הדג מוכן כאשר הבשר במרכז הבטן לבן, וכאשר הוא מתפרק בקלות מהעצם.
מפזרים פטרוזיליה מעל ומגישים עם פלחי לימון. בתיאבון 😋
מנות 0