אפשרויות הדפסה:

חזה עוף בורגר

מניב2 מנותהכנה10 דקותבישול4 דקותסך הכול14 דקות

לזלול משהו זריז

חזה עוף בורגר

לעוף
 250 גרם פרוסות חזה עוף
 2 כפות שמן זית
 עשבי תיבול
 מלח ופלפל
ללחמניה
 2 לחמניות המבורגר
 2 עלי חסה
 1 עגבניה
 1 בצל
 1 כף מיונז
1

מנקים ומייבשים את חזה העוף בעזרת נייר סופג. קוצצים שאריות שומן, סחוס או עצם.

2

מורחים את שמן הזית על חזה העוף ומתבלים בעשבי תיבול, במלח ובפלפל.

חזה עוף בורגר - תיבול הבשר

3

מחממים מחבת גריל 3-4 דקות. בזמן שהמחבת מתחממם קולים עליו את הלחמניות. חוצים את לחמניות ההמבורגר ומניחים על המחבת. קולים עד לקבלת פסי חריכה זהובים.

4

כשמחבת הגריל כבר חמה אפשר לצלות את העוף. צולים על חום גבוה בצד אחד, כדקה וחצי עד שתי דקות.

חזה עוף בורגר - צלייה על מחבת גריל

5

צולים בצד השני עוד דקה וחצי - שתיים עד שמוכן. הבשר צריך להיות לגמרי לבן מפנים (שלא ישאר ורוד). חשוב להזהר לא לצלות יותר מדי, שחס וחלילה לא יתייבש.

חזה עוף בורגר - צלייה על מחבת גריל

6

להשלמת הכריך, מורחים על הלחמניות מיונז. בצד התחתי של הלחמניה מניחים חסה קצוצה. בחלק העליון של הלחמניה מניחים פרוסת בצל ופרוסת עגבניה ומתבלים במלח ובפלפל.

חזה עוף בורגר - מה שבלחמניה

7

מוסיפים את חזה העוף הצלוי ללחמניה וזוללים. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0