אפשרויות הדפסה:

חריימה

מניב4 מנותהכנה10 דקותבישול1 שעה 5 דקותסך הכול1 שעה 15 דקות

חריימה

הכנת הדג לחריימה
 1 ½ קילוגרם דגלברק ים, לוקוס, בורי או דג ים לבן אחר, חתוך לסטייקים עם העצם במרכז
 ½ לימון
 1 קמצוץ מלח
הכנת הרוטב לחריימה
 4 כפות שמן צמחי(זרעי ענבים, חמנייה, אבוקדו)
 ½ ראש שוםמפורק לשיניים, כתוש
 1 פלפל צ'ילי ירוקקצוץ
 1 כף פפריקה מעושנתאו מתוקה
 1 כפית כמוןטחון
 ½ כפית קימלטחון
 400 גרם עגבניות מרוסקות
 1 כף רסק עגבניות
 1 כוס ציר דגיםאו מים
 ½ כפית מלח
 ½ כפית פלפל שחור
להגשת החריימה
 כוסברהקצוצה
1

מנקים ומייבשים היטב את נתחי הדג. מפזרים קצת מלח על הנתחים וזולפים מיץ לימון. מכסים ומניחים במקרר בזמן בישול הרוטב.

חריימה - הכנת הדג

2

לפני שמתחילים בבישול הרוטב לחריימה, מכינים מראש את השום, את הצ'ילי ואת התבלינים.

חריימה - התיבול

3

מחממים סיר נמוך על חום בינוני. מוסיפים שמן. מטגנים את השום ואת פלפל הצ'ילי החריף כדקה.

חריימה - טיגון השום והצ'ילי

4

מוסיפים לסיר את הפפריקה, הכמון והקימל. בוחשים כחצי דקה.

חריימה - טיגון התבלינים

5

מוסיפים את העגבניות, הרסק, הציר (או המים), מלח ופלפל שחור. בוחשים ומביאים לרתיחה. מבשלים עם מכסה על חום נמוך במשך 45 דקות.

חריימה - הכנת הרוטב

6

כשהרוטב מוכן (טועמים ומשפרים תיבול) מוסיפים את נתחי הדג. מוודאים שהדג עטוף ברוטב. מכסים את הסיר ומבשלים את הדג ברתיחה עדינה במשך 20 דקות.

7

מגישים כל מנה עם הרבה רוטב אדום ופרוסת חלה ליד. מפזרים כוסברה מעל המנה החמה. בתיאבון 😋

חריימה - מנה

נתוני תזונה

מנות 0