אפשרויות הדפסה:

כנפיים על האש

מניב4 מנותהכנה5 דקותבישול15 דקותסך הכול20 דקות

כנפיים על האש

 1 קילוגרם כנפי עוףמנוקות מעודפי שומן, מיובשות עם נייר סופג
למשרה
 4 כפות שמן זית
 2 כפות סויה
 2 כפות רסק עגבניות
 2 כפיות דבש
 1 כפית אבקת צ'ילי
 1 כפית אורגנו מיובשפתיתים
 1 כפית בזיליקום מיובשפתיתים
 1 כפית מלח
 1 כפית פלפל
1

מערבבים את חומרי המשרה בקערה.

2

לקערה נפרדת מוסיפים את כנפי העוף. מוסיפים חצי מכמות תערובת המשרה ומערבבים. את החצי השני של המשרה שומרים בצד.

כנפיים על האש - עם המשרה

3

מחממים גריל פחמים. עובדים על רשת גריל נקייה ומשומנת. כשהגריל חם מניחים את חלקי העוף.

כנפיים על האש - צלייה

4

צולים את הכנפיים כשש דקות מכול צד תוך כדי השגחה שלא שורפים את הכנפיים.

5

כעבור שתים עשרה דקות של צלייה מלחלחים (מושחים במשרה) צד אחד של הכנפיים בעזרת מברשת. הופכים, צולים כדקה, ובינתיים מלחלחים את הצד השני. הופכים שוב, ושוב מלחלחים וכך חוזרים עד שמשתמשים בכול המשרה, וצולים את הכנפיים סה"כ עוד 3-4 דקות.

כנפיים על האש - לחלוח העוף במשרה

6

כאשר הכנפיים מוכנות, מסירים מהאש, שוטפים ידיים במים וסבון, וזוללים עם הידיים. בתיאבון!

כנפיים על האש - על צלחת

נתוני תזונה

מנות 0