מחממים תנור ל-200 מעלות.
שמים את הכנפיים בקערה. מפזרים מלח, פלפל ואבקת אפייה ומערבבים.
מסדרים את הכנפיים אחת ליד השנייה על תבנית עם נייר אפייה.
אופים כ-20 דקות. כעבור 20 דקות הופכים את הכנפיים ואופים כ-20 דקות נוספות.
בזמן שהכנפיים נצלות בתנור מכינים את הרוטב.
מחממים סיר קטן על אש בינונית-נמוכה ומצרפים את כול חומרי הרוטב תוך כדי ערבוב.
מביאים לרתיחה ונותנים לרוטב להתבשל עד שנהיה קצת יותר סמיך, כ-15-20 דקות בערך. כשמוכן מסירים מהאש ומניחים בצד עד שהכנפיים נאפות.
כעבור 40 דקות אפיה של העוף, בקערה מערבבים את הכנפיים האפויות ומחצית מכמות הרוטב. מסדרים שוב את הכנפיים על התבנית ואופים 3-4 דקות מכול צד.
מוציאים את הכנפיים ומערבבים עם הרוטב שנשאר.
אוכלים בידיים ומלקקים את האצבעות. בתיאבון!