מחממים תנור מראש ל-200 מעלות. מצפים מגש אפייה בשכבת רדיד אלומניום, ומעל המגש מניחים רשת שעליה בהמשך יונחו הכנפיים.
מנקים ומיבשים את כנפי העוף היטב עם נייר סופג.
בעזרת סכין שף או מספרי מטבח, מפרקים את הכנפיים במפרק לשני חלקיהם העיקריים (הפולקה של הכנף, והזרוע הכוללת שתי עצמות). לעתים הכנפיים מגיעו גם עם חלק שלישי של קצה הכנף - ממנו נפתרים או שומרים להכנת ציר מרק.
מעבירים את חלקי הכנפיים לתוך קערה גדולה. מפזרים מעל אבקת אפייה, מלח, פלפל, אבקת שום ופפריקה. מערבבים היטב ומצפים את הכנפיים בתבלינים.
מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת על רשת הצלייה, ומכניסים לתנור ל-45 דקות.
מערבבים בקערה גדולה את כול רכיבי הרוטב.
כאשר הצלייה בתנור מסתיימת, מעבירים את הכנפיים לתוך קערת הרוטב, מערבבים, מצפים את הכנפיים ברוטב ומיד מגישים. בתיאבון 😋