אפשרויות הדפסה:

כנפי עוף על האש בתבלון מרוקאי

מניבמנה 1הכנה5 דקותבישול15 דקותסך הכול20 דקות

כנפי עוף על האש בתבלון מרוקאי

 1 קילוגרם כנפי עוףמנוקות ומיובשות עם נייר סופג
למשרה
 4 כפות שמן זית
 1 לימון כבוש מרוקאישטוף, קצוץ קטן
 4 שיני שוםכתוש
 ¼ כפית כמון
 ¼ כפית זרעי כוסברהטחונים
 ¼ כפית פפריקה חריפה
 ¼ כפית פלפל שחור
 ½ כפית מלח
 1 כף עלי נענעקצוצים
להגשה
 1 כף עלי נענעקצוצים
1

קוצצים את הלימונים, השום והנענע קטן קטן, עד לקבלת עיסה. מומלץ גם לטחון את העיסה בבלנדר.

כנפי עוף על האש בתבלון מרוקאי - קיצוץ

2

מערבבים את כול חומרי המשרה בקערה גדולה.

3

מוסיפים את כנפי העוף, מערבבים ומעסים את העוף עם המשרה. מכסים ומכניסים לקירור לכשעה.

כנפי עוף על האש בתבלון מרוקאי - משרה

4

צולים על גריל פחמים 12-15 דקות, תוך כדי הפיכת צד הצלייה מדי פעם, עד שהכנפיים צלויות היטב והבשר מתפרק בקלות מהעצמות.

כנפי עוף על האש בתבלון מרוקאי

5

מפזרים מעל עלי נענע קצוצים ומגישים. בתיאבון 😋