אפשרויות הדפסה:

כרובית מוקרמת בתנור

מניב4 מנותהכנה15 דקותבישול35 דקותסך הכול50 דקות

מנת כרובית מוקרמת בתנור

 1 ראש כרוביתבגודל בינוני
 1 ½ כוסות חלב
 3 כפות קמח
 50 גרם חמאה
 5 כפות פירורי לחם
 3 כפות גבינה צהובהמגוררת
 1 כפית חרדל
 מלח ופלפל
1

מבשלים את הכרובית עם מלח עד שהיא רכה.

בישול כרובית

2

מסננים ומסדרים בתבנית.

כרובית מוקרמת בתנור - סידור הכרובית בתבנית

3

מכינים רוטב: ממיסים בסיר קטן חצי מכמות החמאה, מוסיפים 3 כפות קמח ובוחשים.

4

מוסיפים חלב, מלח, פלפל וחרדל ומערבבים עד לקבלת רוטב די סמיך.

כרובית מוקרמת בתנור - הכנת התערובת

5

מורידים מהאש ומוסיפים את הגבינה. את התערובת שופכים מעל לכרובית.

כרובית מוקרמת בתנור - הוספת התערובת לתבנית

6

מערבבים את פירורי הלחם עם שארית החמאה (המומסת) ומפזרים מעל הכל.

כרובית מוקרמת בתנור - מוכנה לאפייה

7

אופים בחום בינוני 35 דקות.

כרובית מוקרמת בתנור

8

בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0