כרוב מוקפץ

 ½ ראש כרובמושרה במי מלח, שטוף, פרוס לרצועות דקות
 ½ בצלקלוף, חתוך לרצועות
 1 כף שמן צמחי
 1 ½ כפות רוטב סויה
 1 כפית דבש
 ¼ כפית פלפל שחורטחון
 1 כף מים
 1 כפית סומסום

1

מחממים שמן במחבת או ווק לחום גבוה.

2

מוסיפים רצועות בצל, מטגנים כשתי דקות.

3

מוסיפים את רצועות הכרוב. מטגנים כשבע-שמונה דקות. מערבבים מדי פעם.

4

מוסיפים סויה ודבש. זורים פלפל שחור. ממשיכים בטיגון-ערבוב כדקה נוספת.

5

טועמים ומשפרים, אם התבשיל יבש מדי מוסיפים 1-2 כפיות מים. אם חסר מלח מוסיפים קצת מלח או סויה.

6

מפזרים מעל סומסום. מגישים חם או מקררים ומגישים כסלט קר. בתיאבון 😋