אפשרויות הדפסה:

כריך סלמון מעושן עם גבינת מוצרלה

מניבמנה 1הכנה5 דקותסך הכול5 דקות

כריך סלמון מעושן עם גבינת מוצרלה

 לחם טרי מסוג כלשהולמשל: לחם כפרי, באגט, ג'בטה, בייגל, לחם מלא, או קרואסון
 100 גרם סלמון מעושן
 2 פרוסות גבינת מוצרלה קשהאו גבינה קשה אחרת
 פלפל ירוקאו מלפפון טרי, פרוס לפרוסות
 חמאהלמריחה
 מלח ופלפל
1

פורסים את הלחם ומורחים חמאה.

2

מניחים על הלחם פרוסות סלמון, מעל הסלמון פרוסות גבינה ומעל הגבינה פלפל ירוק או מלפפון.

3

מפזרים מעט מלח ופלפל וסוגרים את הכריך.

4

מגישים (אם רוצים) עם סלט או ירקות חתוכים ליד. וזה הכל. בתיאבון 😋

נתוני תזונה

מנות 0