לחם בננות

עוגה בחושה של בננות, פשוטה וטעימה

חומרים
 3-4 בננות
 2 ביצים
 100 גרם חמאהאו ½ כוס שמן צמחי
 1 כוס סוכר
 1 ½ כוסות קמח רגיל
 1 ½ כפיות אבקת אפייה
 1 כפית תמצית וניל
תוספות אפשריות
 ½ כוס אגוזיםקצוצים (אגוזי מלך או פקאן)
 ½ כוס פצפוצי שוקולד

1

למעוך את הבננות עם הביצים והחמאה (את החמאה יש להמיס או במיקרוגל או על הגז.)

2

להוסיף את שאר החומרים ולערבב.

3

להכניס לתבנית אפיה מוארכת.

4

לאפות במשך כ- 45 דקות בחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) - עד שמוכן (תוקעים במרכז סכין חדה ומוודאים שהיא יוצאת יבשה.)