אפשרויות הדפסה:

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים

מניבמנה 1הכנהיום 1בישול50 דקותסך הכוליום 1 50 דקות

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים

לסוכן ההתפחה
 40 גרם מחמצתקמח לבן
 30 גרם קמח לחם לבן
 30 גרם מיםמסוננים
לאוטוליזה
 330 גרם קמח לחם לבן
 50 גרם קמח לחם מלא
 50 גרם קחמ כוסמיןאו קמח לחם מלא
 305 גרם מים
להשלמת הבצק
 9 גרם מלח
 70 גרם חמוציותמושרות במים ללילה, מסוננות
 30 גרם אגוזי מלךאו אגוזי פקאן
1

מכינים לפי הוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).

למינציה
2

עם סיום שלב הקיפולים, לפני עיצוב הבצק ללחם, כשהבצק כבר חזק מספיק בשביל שאפשר יהיה למתוח אותו בלי שיקרע, מותחים את הבצק על משטח לח ליריעה רחבה.

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים - למינציה

3

מפזרים על יריעת הבצק חצי מכמות החמוציות והאגוזים.

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים - למינציה

4

מקפלים את היריעה ליצירת יריעה קטנה יותר העוטפת בתוכה את החמוציות והאגוזים.

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים - קיפוול

5

מפזרים את שארית החמוציות והאגוזים ומקפלים שוב לצורה של כמעט כדור.

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים - עיצוב

6

הופכים את הבצק ויוצרים ממנו כדור (נעזרים בחותך הבצק לעיצוב הכדור). מקמחים את הבצק ואת כלי ההתפחה. מניחים את הבצק בקערה או בתבנית התפיחה כשהוא הפוך.

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים - עיצוב סופי

7

ממשיכים בשלבי ההתפחה הסופית והאפייה כפי שמוסבר במתכון הכנת לחם מחמצת בסיסי.

לחמי מחמצת עם חמוציות ואגוזים

8

בתיאבון 😋

לחם מחמצת עם חמוציות ואגוזים - פרוסה עם חמאה

נתוני תזונה

מנות 0