אם משתמשים במחמצת שאור להתפחת הבצק, מכינים את סוכן ההתפחה מהמחמצת כפי שמוסבר בהוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).
במידה ורוצים להשתמש בפוליש (סוכן התפחה חלופי למחמצת העשוי משמרים טריים), מכינים את הפוליש על ידי המסת השמרים במים, הוספת הקמח, ערבוב לעיסה אחידה, והכנסה למקרר ל- 20-24 שעות.
כאשר סוכן ההתפחה מוכן (4-8 שעות למחמצת, 20-24 שעות לפוליש), ממשיכים בהכנת הלחם על פי הוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).
בתיאבון 😋
מנות 0