אפשרויות הדפסה:

לחם צרפתי כפרי

מניבמנה 1הכנה2 ימיםסך הכול2 ימים

לחם צרפתי כפרי

לסוכן ההתפחה (מחמצת)
 40 גרם מחמצתקמח לבן, ביחס 1:1
 30 גרם מיםמסוננים
 30 גרם קמח לחם לבן
או, לסוכן ההתפחה החלופי (משמרים)
 1 גרם שמרים טריים
 50 גרם מיםמסוננים
 50 גרם קמח לחם לבן
לאוטוליזה
 436 גרם קמח לחם לבן
 27 גרם קמח לחם מלא
 27 גרם קמח שיפון מלאאו קמח לחם מלא
 323 גרם מים
להשלמת הבצק
 11 גרם מלח
1

אם משתמשים במחמצת שאור להתפחת הבצק, מכינים את סוכן ההתפחה מהמחמצת כפי שמוסבר בהוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).

2

במידה ורוצים להשתמש בפוליש (סוכן התפחה חלופי למחמצת העשוי משמרים טריים), מכינים את הפוליש על ידי המסת השמרים במים, הוספת הקמח, ערבוב לעיסה אחידה, והכנסה למקרר ל- 20-24 שעות.

3

כאשר סוכן ההתפחה מוכן (4-8 שעות למחמצת, 20-24 שעות לפוליש), ממשיכים בהכנת הלחם על פי הוראות הכנת לחם מחמצת בסיסי (קישור למעלה).

4

בתיאבון 😋

לחם צרפתי כפרי - חצוי

נתוני תזונה

מנות 0